Sjätte, och kanske sista, sommaren på Posten

Ringde chefen på Posten i Årsta och inledde med att presentera mig och påminna honom om att jag ”är Henriks lillebror, NEJ LILLASYSTER!” Haha så jävla smooth. Fick i alla fall veta att det alltid finns sommarjobb till mig där, vilket är jätteskönt att höra! Så det blir troligtvis fem veckor för min del i år. Har sagt fem veckor varje år men det blir alltid sex i slutändan…

Tänk om det här blir sista sommaren på Posten? Nästa år tar jag ju min examen och har förhoppningsvis fått jobb på en skola (DET LÅTER SÅ SJUKT!) och då tänkte jag nog inte sommarjobba faktiskt. Det känns som en schysst belöning efter att ha klarat av de här fem åren att ta en ordentlig paus innan jobbet börjar.

Måste ändå säga att brevbärare är ett väldigt bra sommarjobb. Speciellt om man har mycket villor och det är en fin sommar. De år jag har sprungit i trappor har mina knän typ dött, men benen blir desto mer vältränade. Knäna dör för att jag är dum och springer i trapporna. De säger alltid när man börjar att man ska gå, men vem orkar det? Vill ju vara någorlunda snabb och har lite för hög arbetsmoral för att sega.

Det känns bra att ha sommarjobbet fixat nu i alla fall! Nu får vi se hur planerna blir för resten av sommaren! Något annat som känns gött är att jag inte kommer vara helt otränad när jag börjar i år, så då kanske inte första veckan kommer mörda min kropp med träningsvärk!

20130731-180616.jpg

 

Ca 100 nyanser brunare än vad jag är nu…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s