Havregrynsgröt med ägg

gröt

 

Ester tipsade i helgen om att ha i ett ägg i havregrynsgröten så i morse var jag tvungen att testa. Jag brukar göra gröt i micron (pga lat) men det tog faktiskt inte så lång tid att göra det i kastrull som jag trodde (men nu måste jag diska den också…). När gröten nästan var klar kläckte jag i ett ägg och rörde runt. Den blev lite krämigare men det smakade inte alls annorlunda som Danni tyckte. Lär göra det flera gånger!

Kanske håller jag mig mätt lite längre, jag vet inte, men det är ju i alla fall bra att köra i lite extra protein i en annars kolhydratladdad frulle. För jag orkar inte koka ägg varje morgon, även om det är asgott. Bra tips i alla fall!

Annonser

En reaktion på ”Havregrynsgröt med ägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s