Tog en paus

Jag inleder sommarlovet med att göra så lite som möjligt. Nu kan jag göra det med gott samvete, vilket är rätt skönt. Annars har jag ju en förmåga att uppehålla mig med typiska ledighetsaktiviteter även när jag inte är ledig.

Igår kollade jag klart på Orange is the new black på Netflix. Så jävla braaaaaaaaaa! Men nu är det slut och får vänta i ett år till på nästa säsong antar jag… Jag bakade bröd igår också! En variant på det jag gjorde i veckan, men med lite andra mjöler och någon deciliter vetekli också. Det blev gott det med! Men jag har helt tappat tron om originalreceptet som sa att man skulle ha 17 dl vetemjöl och ha en ganska lös deg. Igår hade jag 12 dl mjöl av olika sorter och lät degen vara ganska lös. Limporna flöt ut rätt mycket under jäsningen, vilket egentligen inte gör något, men nästa gång tror jag att jag gör degen lite fastare.

Vad händer idag då?
Jag ska cykla in till stan och köpa garn till en födelsedagspresent och träna. Sen ska jag köpa någon frukt och sen sitta ute på gården/i parken hela dagen. Ska lyssna på Stickpodden (fett tråkigt tycker alla icke-stickare), sticka och sen ska jag fortsätta läsa Sagan om Härskarringen som jag började på förra sommaren… Är inne på halva Sagan om de två tornen. Som jag skrivit förut har jag svårt för att läsa under terminerna, eftersom jag har så mycket annat att ta in då.

Sommarlov är gött. Vill åka till Åland snart, vet inte om det blir något nu i början av sommaren… Kanske åker i augusti när jag jobbat klart.

file006853

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s