Skulle stannat hemma idag

Idag har jag och pappa haft en skitdag. Vi åkte till Södertälje för att hämta lite grejer hos farmor på korttidsboendet där hon varit ett tag eftersom hon ska åka hem imorgon. Det här var inte ett problematiskt moment i dagens projekt.

Sen var det dags att åka till Telge bostäders huvudkontor för att hämta ut nycklar som hemtjänsten ska ha. Problemet var bara att nycklarna inte var slipade. De var alltså levererade, men inte ”tryckta”. Sen går det inte att registrera nya nyckelbrickor eftersom systemet i det bostadsområdet där farmor bor ligger nere. Helt jävla fantastiskt eftersom farmor skulle flytta hem imorgon, hemtjänsten skulle komma och allt skulle fixas imorgon…

Vi åkte i alla fall hem till farmor och fixade lite. Och på vägen hem stannade vi på Heron City för att köpa regnkläder till mig. Parkeringsplatserna är jättesmå och det står betongpelare överallt. Precis när pappa skulle ratta in i rutan skrapar handtaget på passagerarsidan fram i betongpelaren… Jävligt dålig dag helt enkelt. Så nu är vi på skitbra humör här hemma! Fest!

Vet inte hur det blir med farmors hemflytt imorgon. Vi får se helt enkelt. Men eftersom människan på hemtjänsten som pappa tänkte ringa gick hem från jobbet tidigare gick det inte riktigt att få någon klarhet i det.

Annonser

2 reaktioner på ”Skulle stannat hemma idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s