It’s friday!

God morgon mina regndroppar!

Jag har precis lämnat in uppgiften till teorikursen, jätteskönt! Förhoppningsvis blir den godkänd så att jag kan lämna den delen av terminen bakom mig.

Vad ska ni göra i helgen? Jag ska inte göra någonting speciellt alls. Har pluggat på helt okej i veckan, om man bortser från tisdagen som var en riktig ångestdag. Så i helgen ska jag försöka lägga lite krut på att fixa det lite fint här hemma. Ganska länge har det sett förjävligt ut. Det står fortfarande en flyttkartong i ”grottan” under sängen, och skrivbordet är helt fullt av saker. Mest Emils, som han ställde dit i våras… Sen är det bara allmänt rörigt, vilket blir rätt jobbigt när man är två på liten yta.

Dessutom ska jag försöka fixa dimmern i badrummet som beter sig som ett envist litet troll. Ibland tänds lamporna på en gång, ibland får man trycka på knappjäveln 20 gånger för att de ska tändas. För att sedan släckas automatiskt någon minut senare… Problemet är att jag måste ha någon (Emil) som agerar assistent håller i en ficklampa så man ser något, eftersom det blir helt kolsvart när lamporna är släckta. Hoppas det bara är någon sladd som glappar lite och att det inte är något annat knas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s